OVER HET MASKER

herbruikbare-mondmaskers.be biedt beschermende mondkapjes van de Phantom lijn voor verschillende situaties en activiteiten. Of het nu gaat om een kapsalon, sportschool, horeca of winkel, ons ruime assortiment gezichtsmaskers heeft voor iedere toepassing een veilige oplossing. Onze professionele mondkapjes blijven te allen tijde comfortabel zitten met een verstelbare klittenband en oorlus waardoor de veiligheid naast comfort wordt bevorderd.

Voor sporters en atleten die dol zijn op intense trainingssessies, worden onze buitenmaskers en binnenmaskers geleverd met een speciaal filter om vocht (aerosol) en vervuiling tegen te houden. Deze masker filters worden bovendien geleverd met 5 lagen van filtratie om microdeeltjes op het hoogst mogelijke niveau te filtreren. Wees gerust en laat ons voor uw optimale veiligheid en comfort zorgen zodat u ongestoord uw activiteiten kunt voortzetten.

HOE ZET IK HET GEZICHTSMAKSER VEILIG OP?

Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en neus en bevestig de elastieken achter je oor en maak het klitten band vast. Pas het klittenband aan en zorg ervoor dat je een seal krijgt rondom je gehele zicht (en er dus geen ruimte is). Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusclip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen.

man draagt mondmasker
mondmasker voor kappers

HOE VERWIJDER IK HET MASKER VEILIG VAN MIJN GEZICHT?

Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Deze kan namelijk besmet zijn. Raak alleen het klittenband aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, moet je deze op een daarvoor aangewezen plek leggen. Bijvoorbeeld op een vuilniszak naast de deur, waar je het masker verder ook niet aanraakt. Ook kun je het in de hete luchtoven leggen op 70gr – 20min zodat het weer klaar is voor gebruik.

HOE WAS IK HET MASKER?

Je kan het masker in de wasmachine wassen op maximaal 80 graden.
1. Was eerst goed je handen
2. Verwijder de filter. Indien gebruikt voor 35-40 uur, gooi deze weg.
3. Gooi het masker in de wasmachine met mild wasmiddel
4. Was je handen grondig na het aanraken van het masker
5. Gooi het masker in de droger of laat het masker in de lucht (of buiten) drogen
6. Indien droog, plaats de filter er weer terug in

vrouw in het bos met masker
samen sterk

HOE VAAK KAN IK HET MASKER WASSEN?

In principe zo vaak als je wil. Houd er echter rekening mee dat, net zoals bij kleren, het beter voor de maskers is indien je ze niet continue wast.

Wij raden aan indien je het gezichtsmasker voor bijvoorbeeld alleen een trip naar de supermarkt draagt, om deze dan niet iedere dag te wassen. Indien je het masker de hele dag draagt of voor langere periodes, raden wij wel aan om het elke dag in de wasmachine te gooien.

HOE VAAK MAG IK HET MONDKAPJE GEBRUIKEN?

Deze mondkapjes zijn herbruikbaar en werken met een actief koolstof PM 2.5 filter. Deze moet je voor gebruik in het masker plaatsen en iedere filter kan zo’n 35-40 uur gebruikt worden. In totaal ontvang je 2 filters bij ieder mondkapje dat je koopt en zijn de filters los te bestellen.

BIFBB sportmakers

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE

PERFECT FIT ONTWERP

  • Het masker vormt zich naadloos om het gezicht heen
  • Het masker heeft een verstelbare elastische oorlus en een M-model neusklem
Menu